Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 16χρονη στο «Παπανικολάου»

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανεμβολίαστη

31 Δεκεμβρίου 2021 11:08
Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 16χρονη στο «Παπανικολάου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα 16χρονο κορίτσι με κορωνοϊό. Όπως μετέδωσε το Open, το παιδί έφτασε σε άσχημη κατάσταση αργά το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είναι ανεμβολίαστη και δεν έχει υποκείμενα νοσήματα.

Γεμάτες όλες οι κλίνες ΜΕΘ COVID στο «Παπανικολάου»

Με 47 εισαγωγές περιστατικών με κορωνοϊό ολοκληρώθηκε η εφημερία στις 8 σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Συνολικά, όπως αναφέρει το thestival.gr, νοσηλεύονται 114 ασθενείς με κορονοϊό, ενώ και οι 55 κλίνες ΜΕΘ COVID είναι κατειλημμένες.

Επίσης, ραγδαία αύξηση της διασποράς του SARS-CoV-2 στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης καταδεικνύουν οι αναλύσεις της Ομάδας Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΑΠΘ στα αστικά απόβλητα της πόλης, σε ό,τι αφορά τον ρυθμό πολλαπλασιασμού του ιικού φορτίου του στελέχους Omicron.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 47χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό!

Τέλος στη ζωή του έδωσε ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο ασθενής το βράδυ της Τετάρτης πήδηξε στο κενό από παράθυρο του τριώροφου κτηρίου του νοσοκομείου. Ο άτυχος άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Επίσης, από σήμερα το πρωί στις 06:00 τέθηκαν σε ισχύ τα νέα περιοριστικά μέτρα προκειμένου να ανακοπεί η πορεία της υπερμεταδοτικής μετάλλαξης Όμικρον.

 Αυτοκτόνησε 47χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share