Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αλήθεια του Νίκου Χατζηνικολάου που μας «πάγωσε» όλους

Η πληροφορία για την μετάλλαξη Όμικρον που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα

31 Δεκεμβρίου 2021 07:56
Η αλήθεια του Νίκου Χατζηνικολάου που μας «πάγωσε» όλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ανησυχία όσων εξετάζουν την μετάλλαξη Όμικρον ήρθε να ενισχύει η ατάκα του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος μετέφερε τα σχόλια του καθηγητή Σαρηγιάννη, κάνοντας τα χαμόγελα των ακροατών να «παγώσουν».

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Σε αντίθεση με την εικόνα που εμφανίζεται στη Νότια Αφρική όπου η νόσηση ήταν ελαφρύτερη σε σχέση με τη Δέλτα, στη Μεγάλη Βρετανία δεν το διαπιστώνουν αυτό. Η νόσηση κινείται στα ίδια επίπεδα σοβαρότητας με αυτήν της Δέλτα. Και θυμίζω ότι έλεγαν πολλοί επιστήμονες όταν ήρθαν οι πρώτες πληροφορίες να μην συγκρίνουμε τον πληθυσμό της Νότιας Αφρικής με τον ελληνικό ή τον ευρωπαϊκό πληθυσμό γιατί έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, εκεί είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά εμβολιασμού και πάρα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού είχε ήδη νοσήσει από τη Δέλτα ή από τον αρχικό ιό και επαναμολύνθηκε. Δηλαδή είχε ήδη δημιουργήσει μία φυσική κυτταρική ανοσία και γι’ αυτό πέρασε πιο ελαφρά την Όμικρον».

Η αλήθεια του Νίκου Χατζηνικολάου για την μετάλλαξη Όμικρον

Ενώ, μία μεγάλη εξομολόγηση έγινε από κορυφαίο καλλιτέχνη στον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια της υγείας του, που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Σάλος με το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Μητσοτάκη και Χατζηνικολάου

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τα βέλη του να «καρφώνονται» τόσο στον Κυριακό Μητσοτάκη όσο και στον Νίκο Χατζηνικολάου και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εντυπωσιακό! Forum του ANTENNA για τα fake news στο διαδίκτυο.Συμμετείχαν όλα τα παλικάρια: Μητσοτάκης, Σχοινάς, Πιερρακάκης, Τσιαρας,Γκάγκα, Χατζηνικολάου κι ένα κάρο καθηγητάδες. Βρε αθεόφοβοι το θέμα υφίσταται αλλά δεν σκεφθήκατε ότι πριν από αυτό το Forum έπρεπε να προηγηθούν πολλά άλλα;

Για τα χοντροκομένα ψέματά σας στις εφημερίδες, τα κανάλια, την πολιτική; Τίποτα; Ούτε ένας δεν το σκέφτηκε;(λέμε τώρα) Χάθηκε η τσίπα εντελώς; Τα fake news των αγανακτισμένων φουκαράδων των social σας ενόχλησαν και όχι τα θεσμικά; Το έχω πει εκατό φορές οι Δεξιοί είναι νερόβραστοι, δεν κάνουν για συνωμοσίες ούτε για ίντριγκες!» Επίσης, σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share