Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Οργή για τον άνδρα που χτυπούσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους - «Της ρίχνω καμιά σφαλιάρα για να στρώσει»

Ο δράστης προκαλεί και οδηγείται πλέον στο δικαστήριο

30 Δεκεμβρίου 2021 21:50
Χαλκίδα: Οργή για τον άνδρα που χτυπούσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους - «Της ρίχνω καμιά σφαλιάρα για να στρώσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις δικαστικές αίθουσες της Χαλκίδας οδηγήθηκε την Πέμπτη (30/12) το πρωί ο άνδρας που φέρεται να χτυπούσε τη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με το Eviathema.gr, η υπόθεση αναβλήθηκε μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, καθώς η γυναίκα δεν γνώριζε τη δικαστική διαδικασία κι έτσι δεν προσήλθε.

Απόπειρα γυναικοκτονίας - Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο δράστης - Προκαλεί με την απολογία του

Ο φερόμενος ως δράστης είπε πως η γυναίκα του εκδίδεται και μάλιστα δήλωσε: «Της ρίχνω καμιά σφαλιάρα αν χρειαστεί για να στρώσει».

Ο εισαγγελέας επέβαλε περιοριστικά μέτρα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

αγριοσ-ξυλοδαρμοσ-χαλκιδα

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης (28/12) μία γυναίκα σε σοκ και γεμάτη μώλωπες έφυγε από το σπίτι της και ζήτησε βοήθεια από κάποιο γειτονικό κατάστημα, αφότου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το σύζυγό της, μπροστά μάλιστα στο ανήλικο παιδί τους.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ το θύμα υπέδειξε στους άνδρες πως ο σύζυγός της ήταν μέσα στο διαμέρισμά τους μαζί με το παιδί.

Έπειτα από ώρα ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

αγριοσ-ξυλοδαρμοσ-χαλκιδα

Άγριος ξυλοδαρμός στο Χαλάνδρι: Θύμα 26χρονος - Τον χτύπησαν με μεταλλικό γκλοπ

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για τον άγριο ξυλοδαρμό 26χρονου άνδρα από δύο άτομα τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/12), έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε αιμόφυρτος έξω από το σπίτι του και οι δράστες κατάφεραν να του πάρουν χρήματα, ταυτότητα και τα κλειδιά της μηχανής και της οικίας του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του στην οδό Παπανικολή από νυχτερινή διασκέδαση με δυο φίλους του, όταν κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι. Πήγε να δει ποιος είναι και δύο νεαροί αλλοδαποί του ζήτησαν να βγει στο δρόμο γιατί είχαν να του μιλήσουν για ένα προσωπικό θέμα.

Ο 26χρονος, ο οποίος γνώριζε τα δύο αυτά άτομα, κατέβηκε και εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με τα χέρια όσο και με ένα μεταλλικό γκλοπ.

Οι δράστες, αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, διέφυγαν και πλέον αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share