Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ναυάγιο στην Πάρο: Σε μετανάστη ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Τηνο - Στους 18 το σύνολο των νεκρών

Ακόμη μία τραγική είδηση από τα νερά του Αιγαίου

30 Δεκεμβρίου 2021 18:04
Ναυάγιο στην Πάρο: Σε μετανάστη ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Τηνο - Στους 18 το σύνολο των νεκρών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μετανάστη που επέβαινε στο ιστιοφόρο που ανατράπηκε ανοιχτά της Πάρου, ναυάγιο από το οποίο μετράμε πλέον 18 συνολικά νεκρούς, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Τήνο.

Η σορός θυμίζουμε πως εντοπίστηκε από το Λιμενικό τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28/12) στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά Τήνου, στο πλαίσιο περιπολίας.

Νέο ναυάγιο με 10 μετανάστες νεκρούς!

μεταναστεσ-παροσ

Άλλος ένας νεκρός μετανάστης είχε βρεθεί το πρωί της Δευτέρας (27/12) στη θαλάσσια περιοχή Κιόνια της Τήνου και ήταν και αυτός επιβάτης του μοιραίου ιστιοφόρου.

Οι νεκροί από τη ναυτική τραγωδία ανέρχονται πια στους 18, ενώ για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τρία άτομα μεταξύ των διασωθέντων που φέρονταν ως οι διακινητές των μεταναστών.

Θρίλερ στα Αντικύθηρα: Εφτά νεκροί μετανάστες σε νέο ναυάγιο - Απεγκλωβίστηκαν 90 άτομα

Θλίψη σκόρπησε στα Αντικύθηρα, η είδηση για τους 7 νεκρούς σε ναυάγιο, μετά την προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με μετανάστες, στο οποίο επέβαινε αδιευκρίνιστος μέχρι στιγμής αριθμός επιβαινόντων. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός 90 ατόμων (52 άνδρες 11 γυναίκες και 27 παιδιά) από τη βραχονησίδα Πρασονήσι, βόρεια των Αντικυθήρων.

μεταναστεσ-παροσ

Συγκεκριμένα, από την προσάραξη του ιστιοφόρου έχασαν τη ζωή τους 7 άτομα (πέντε γυναίκες και 2 άνδρες) οι σοροί των οποίων περισυνελέγησαν από τη θαλάσσια περιοχή από πλωτό σκάφος του λιμενικού. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από την ΕΜΑΚ.

Οι διασωθέντες επιβιβάστηκαν με ασφάλεια σε πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ενώ στη θαλάσσια περιοχή οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων συνεχίζονται, με τη συδρομή και κλιμακίου της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share