Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Αγχίαλο: Απαγχονίστηκε στο σπίτι της 30χρονη μητέρα δυο παιδιών

Φίλοι και γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη

30 Δεκεμβρίου 2021 17:28
Ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Αγχίαλο: Απαγχονίστηκε στο σπίτι της 30χρονη μητέρα δυο παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει την τοπική κοινωνία και όλο το πανελλήνιο η είδηση πως μία γυναίκα μόλις 30 ετών απαγχονίστηκε στο σπίτι της στη Νέα Αγχίαλο, αφήνοντας ορφανά δύο ανήλικα κορίτσια.

Η γυναίκα καταγόταν από τη Ρωσία και βρέθηκε από φίλους της σήμερα (30/12) το μεσημέρι στο σπίτι της κρεμασμένη από βρόγχο.

Οικογενειακή Τραγωδία: Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε - Λίγες μέρες πριν έχασε τη μητέρα της

αυτοκτονια-κρεμασμα

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα έδεσε έναν επίδεσμο στο φωτιστικό του σπιτιού της, το έκανε βρόγχο, πέρασε τη θηλειά στο λαιμό της και απαγχονίστηκε.

Αμέσως κλήθηκε ιδιώτης γιατρός, αλλά και το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι της κλήθηκε και Αστυνομία, που αναμένεται να διατάξει νεκροψία – νεκροτομή.

αυτοκτονια-κρεμασμα

Φίλοι και γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην τραγική είδηση, αν και πληροφορίες θέλουν την κοπέλα να έπασχε από κατάθλιψη.

Θρίλερ στην Άρτα: Μητέρα βρήκε απαγχονισμένη την 23χρονη κόρη της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άρτα, ύστερα από την τραγική είδηση που έγινε γνωστή για την 23χρονη που έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, η μητέρα της 23χρονης την εντόπισε απαγχονισμένη, το απόγευμα της Τρίτης. Η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της. Η Αστυνομία της Άρτας διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share