Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγωνία στο Αγρίνιο: 42χρονος με κορωνοϊό πρέπει να μπει σε ΜΕΘ - Παραμένει διασωληνωμένος εκτός

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του

30 Δεκεμβρίου 2021 16:54
Αγωνία στο Αγρίνιο: 42χρονος με κορωνοϊό πρέπει να μπει σε ΜΕΘ - Παραμένει διασωληνωμένος εκτός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανησυχία επικρατεί για το σύστημα υγείας στο Αγρίνιο, καθώς 42χρονος που νοσεί με κορωνοϊό νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, την ίδια ώρα που κρίνεται απαραίτητη η διακομιδή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου από τον περασμένο Ιούλιο έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όποιος ασθενής κρίνεται απαραίτητο να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, διακομίζεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, της Πάτρας ή της Αθήνας.

Συναγερμός στην Πάτρα: Έξι βρέφη με κορωνοϊό στην παιδιατρική κλινική (video)

μεθ-κορωνοιοσ

Όσον αφορά στον 42χρονο, τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας του και έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, σύμφωνα με το karvasaras.gr.

Από τους ιατρούς έχει κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του σε ΜΕΘ, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί κρεβάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Σημειώνεται πως στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 24 ασθενείς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μέχρι 67 ασθενών.

μεθ-κορωνοιοσ

Ωστόσο, τονίζεται ότι η κατάσταση θα αρχίσει να «ζορίζει» επικίνδυνα το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιτωλοακαρνανίας, αν και όταν οι ασθενείς στην κλινική ξεπεράσουν τους 45, λόγω των σημαντικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει σε ανθρώπινο δυναμικό, όπως γράφει το ίδιο μέσο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share