Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

41χρονος αστυνομικός φοβόταν το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό

Πατέρας ενός κοριτσιού

30 Δεκεμβρίου 2021 12:21
41χρονος αστυνομικός φοβόταν το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, ήταν εξαιρετικά αγαπητός στην υπηρεσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr υπηρετούσε με πάθος και φιλότιμο την ελληνική αστυνομία και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείτο με την μελισσοκομία την οποία αγαπούσε ιδιαιτέρως. Ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φοβόταν να κάνει το εμβόλιο λόγω προβλημάτων υγείας.

Το «αντίο» των συναδέλφων του

Οι συνάδελφοι του, αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών εξέφρασαν την οδύνη τους για τον χαμό του συναδέλφου τους, Υπαστυνόμου Β΄ Σ. Α., που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση:

«Δύσκολη, στενάχωρη και γεμάτη πόνο η σημερινή ημέρα για την Αστυνομική Οικογένεια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, καθώς θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Υπαστυνόμου Β΄ Σ.Α, ο οποίος έπειτα από νοσηλεία έχασε τη μάχη από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο 41χρονος πάλεψε για δύο εβδομάδες με τον ιό στο Νοσοκομείο Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε

41χρονος αστυνομικός φοβόταν το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας εκφράζει την οδύνη και θλίψη του για τον θάνατο του δικού μας Στέλιου, του γραμματέα μας, ο οποίος αποτελούσε εξαίρετο, ευγενικό, φιλότιμο και εργατικό συνάδελφο από όποια θέση και υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, τιμώντας και εκτιμώντας τον όρκο του και τη στολή του. Η απώλεια του θα στοιχίσει πραγματικά σε όλους μας.

Στη σύζυγο, στην κόρη του και στους λοιπούς συγγενείς του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, δεσμευόμενοι ότι θα σταθούμε στο πλευρό τους σε οποτεδήποτε παραστεί αναγκαίο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό Παράδεισο».

Πάλεψε για δύο εβδομάδες

Ο εκλιπών πάλεψε για δύο εβδομάδες με τον ιό στο Νοσοκομείο Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τηλεόραση Δίκτυο των Σερρών, ο 41χρονος νοσηλευόταν 14 ημέρες στο νοσοκομείο της πόλης, επτά ημέρες με οξυγόνο και τις υπόλοιπες διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο αστυνομικός δεν είχε κάνει το εμβόλιο, γιατί -όπως είχε εκμυστηρευτεί στους συναδέλφους του- φοβόταν.

Μάλιστα, τους έλεγε ότι έχει θέματα υγείας και πως θα του δημιουργούσε επιπλοκές.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Σέρρες έχουν ήδη βυθιστεί στο πένθος. Μια ολόκληρη οικογένεια στον Μύρκινο ξεκληρίστηκε, «χτυπημένη» αλύπητα από τον κορωνοϊό. Πατέρας, μητέρα και κόρη, που δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του ιού, κατέληξαν μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share