Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο ξέσπασμα Έλενας Ακρίτα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: «Σας γράφω στα...»

«Μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία»

30 Δεκεμβρίου 2021 08:51
Άγριο ξέσπασμα Έλενας Ακρίτα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: «Σας γράφω στα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook, «κατακεραύνωνε» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς «με 20.000 κρούσματα, εκείνος έκανε διακοπές στην Ήπειρο με όλο του το σόι». Επίσης, συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη "Super Κατερίνα” παραχώρησε η Έλενα Ακρίτα και μίλησε για όλα.

Χθες, Τετάρτη (29/12), μετά τη «σκόνη» που σήκωσε για τις διακοπές του πρωθυπουργού στην Ήπειρο, την ώρα που η χώρα «φλέγεται» από τον κορωνοϊό, επέστρεψε απαντώντας στους επικριτές και τους πολέμιούς της, διατρανώνοντας την πρόθεσή της να μην σταματήσει να κρίνει «μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία».

«Για δυο λόγους λυσσάνε μαζί μου. Πρώτον, γιατί ξέρουν πως ό,τι και να πουν εναντίον μου, δεν θα πάψω να κρίνω μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία. Δεύτερον, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως ούτε θεσούλες κυνηγώ ούτε ανάγκη τους έχω» γράφει.

Στη συνέχεια, αφού ξεκαθαρίζει πως γράφει αυτό που πιστεύει γιατί μπορεί και γιατί… έτσι, συμπληρώνει: «Γι’ αυτό ενώ λένε "μην ασχολείσαι μαζί της", ξημεροβραδιάζονται στο προφίλ μου, προσδίδοντας στο δικό μου "άχου και δεν με νοιάζει" μια ευχάριστη πανανθρώπινη νότα.

«Εν ολίγοις, σας γράφω στα κόκκινα γοβάκια μου, χρυσά μου», καταλήγει.

Νωρίτερα, δε, η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει καυστικά πως η οικογένεια του Κάρολου Παπούλια έπρεπε να κάνει την κηδεία του στην γραφική Ήπειρο, ώστε να μην ξεβολεύεται κι ο πρωθυπουργός...

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share