Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Αυξάνονται τα λύτρα που ζητάνε οι δράστες, στα 2 εκατ. ευρώ

Θρίλερ!

29 Δεκεμβρίου 2021 20:45
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Αυξάνονται τα λύτρα που ζητάνε οι δράστες, στα 2 εκατ. ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σταματημό δεν έχει το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στο Ντράφι με τις Αρχές να εκτιμούν όλα τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χρειάζεται υπομονή και η υπόθεση ίσως έχει μέλλον και κρατήσει για μέρες. Το ίδιο στέλεχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει λεπτή διαπραγμάτευση, καθώς μπορεί να έχουμε απρόοπτο ανά πάσα στιγμή, και προέχει η ασφάλεια του απαχθέντα.

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς ζητούν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Το πρόσωπο το οποίο δέχεται τα μηνύματα των απαγωγέων είναι ο αδερφός του επιχειρηματία. Οι δράστες μάλιστα του έστειλαν φωτογραφία του απαχθέντα ο οποίος ήταν με τα χέρια δεμένα πίσω στην πλάτη.

Το τηλεφώνημα

Τη στιγμή που "χτύπησαν" οι απαγωγείς, ο 40χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό του πρόσωπο από το εξωτερικό, μία γυναίκα, με την οποία μιλούσε όσο ήταν στην ταβέρνα και στη συνέχεια που έφυγε.

Η κλήση, διάρκειας 22 λεπτών, ολοκληρώθηκε στις 00.02 και στα τελευταία δευτερόλεπτα ακούγονται οι απαγωγείς του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν ήρεμος και χαλαρός και από τη συμπεριφορά του έδειχνε πως προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, πιθανώς για να ενημερωθεί η αστυνομία, όταν του επιτέθηκαν.

Ένας από τους απαγωγείς, όταν διαπίστωσε πως υπήρχε κινητό τηλέφωνο, το άρπαξε και το έκλεισε, χωρίς όμως να το απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, η γυναίκα έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share