Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Ραγδαίες εξελίξεις - Οι δράστες ζητούν 1 εκατ. ευρώ από την οικογένειά του

Νέα δραματική εξέλιξη στην υπόθεση που συγκλονίζει

29 Δεκεμβρίου 2021 15:18
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Ραγδαίες εξελίξεις - Οι δράστες ζητούν 1 εκατ. ευρώ από την οικογένειά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, που φέρεται να απήχθη από το Ντράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται πως έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία και έχουν απαιτήσει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφνίστηκε μυστηριωδώς χθες καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

απαγωγη-ντραφι-κυπαρισσησ-γιωργοσ

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλος του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

Ο επιχειρηματίας φέρεται να απήχθη από τους άγνωστους δράστες έξω από το σπίτι του στο Ντράφι. Να σημειωθεί ότι επίσης έχουν βρεθεί δύο καμμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο από εκείνο που εξαφανίστηκε.

Γιώργος Κυπαρίσσης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη! Το τελευταίο του δείπνο και τα καμένα αυτοκίνητα στα Σπάτα!

Το τελευταίο δείπνο, λίγες ώρες πριν τον εξαφανίσουν, ανέβασε στο Instagram, ο επιχειρηματίας από το Μενίδι.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, χθες το βράδυ, έτρωγε σε ταβέρνα, όπου με το κινητό του τηλέφωνο κατέγραψε το δείπνο και λίγο πριν εξαφανιστεί ανέβασε το story στο Instagram. Μια κίνηση που, όπως λένε οι αστυνομικοί, δείχνει πως δεν ανησυχούσε ή φοβόταν κάτι.

αστυνομια-ελληνικη

O επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διατηρεί καταστήματα στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, βρισκόταν σε ταβέρνα χθες το βράδυ στα Λιόσια όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από φίλο του. Η αστυνομία, που αναζητά τον επιχειρηματία, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αλλά χειρίζεται την υπόθεση ως απαγωγή.

Στα Σπάτα εντοπίστηκαν καμένα αυτοκίνητα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν για την αρπαγή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share