Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με “Θεματοφύλακες” στην Πάτρα: Καλούν σε πραξικόπημα και ένοπλη εγρήγορση - Απειλούν με εκτελέσεις!

Επικεφαλής φέρεται να είναι ναύαρχος εν αποστρατεία

29 Δεκεμβρίου 2021 14:43
Σάλος με “Θεματοφύλακες” στην Πάτρα: Καλούν σε πραξικόπημα και ένοπλη εγρήγορση - Απειλούν με εκτελέσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να ξεφεύγει τελείως δείχνει η κατάσταση πλέον με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αφού σάλο προκαλεί στην κοινή γνώμη η δράση τους στην Πάτρα, όπου έφτασαν σε σημείο να καλούν σε ένοπλη εγρήγορση τον λαό, που θεωρούν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει.

Ως αρχηγός της εν λόγω ομάδας αρνητών του κορωνοϊού φέρεται ένας ναύαρχος εν αποστρατεία.

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» - Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας - Προσαγωγές και κατασχέσεις οχημάτων (video)

Τη συγκλονιστική είδηση αποκάλυψε η ΕΡΤ νωρίτερα σε εκπομπή της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, ομάδες των “Θεματοφυλάκων” στέλνουν έγγραφα που ονομάζουν “ιερές δηλώσεις”, μέσω των οποίων αναφέρουν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, ενώ απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις!

θεματοφυλακεσ-πατρα

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε ανοιχτά ήταν ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, στις 10 Δεκεμβρίου. Το… έγγραφο που τον απειλεί, παρελήφθη από αντιδήμαρχο, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Οι συγκεκριμένοι αρνητές προκαλούν με τη δράση τους στην αχαϊκή πρωτεύουσα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκατοντάδες άτομα συγκεντρώνονταν κάθε Τετάρτη ή Κυριακή απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου, στο κέντρο της πόλης.

Σέκτα 20 αρνητών ξεσκεπάζει η αστυνομία στην Ρόδο - Ύποπτοι ως "Θεματοφύλακες του Συντάγματος"!

Τουλάχιστον 20 άτομα ερευνούν οι Αρχές στην Ρόδο, καθώς φέρονται να δραστηριοποιούνται στο νησί ως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Ανάμεσά τους ένας επιχειρηματίας που προσέλκυε μέλη μέσα από ιστοσελίδα.

Το γεγονός φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Δημοκρατική", αναφέροντας πως η εν λόγω ομάδα ατόμων δραστηριοποιείται στο νησί από τον Μάρτιο του 2020.

θεματοφυλακεσ-πατρα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, επικεφαλής της ομάδας είναι ένας επιχειρηματίας που διαμένει στην Κρεμαστή. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά ιστοσελίδα μέσα από την οποία ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ενθάρρυνε υποψήφια μέλη να έρθουν κοντά στους «Θεματοφύλακες» και να ενημερωθούν.

Αυτή τη στιγμή ερευνάται η ιστοσελίδα, ο επιχειρηματίας και ακόμα 19 άτομα.

Σύμφωνα με τη "Δημοκρατική", όλα αυτά τα άτομα -σαν να ενήργησαν συντονισμένα- έχουν υποβάλει καταγγελία την οποία ονομάζουν «Ιερή Δήλωση ενεργοποιήσεως και εφαρμογής του άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του Έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων», στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share