Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος για γυναίκα στο Αγρίνιο: Κινήθηκε εναντίον της με βία ο πρώην σύζυγός της - Προκάλεσε σοβαρές ζημιές

Οδηγήθηκε ήδη στον Εισαγγελέα ο δράστης

29 Δεκεμβρίου 2021 13:03
Τρόμος για γυναίκα στο Αγρίνιο: Κινήθηκε εναντίον της με βία ο πρώην σύζυγός της - Προκάλεσε σοβαρές ζημιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος δεν έχουν στη χώρα τα περιστατικά βίας, ιδιαίτερα απέναντι σε γυναίκες, αφού αυτή τη φορά συνελήφθη 39χρονος στο Αγρίνιο για επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης επιχείρησε να εισβάλλει στο σπίτι της γυναίκας, σπάζοντας την πόρτα.

Μητροκτονία στο Αγρίνιο - Τραγικός επίλογος: Νεκρή η γιαγιά του 35χρονου - Ήταν μπροστά στη δολοφονία της κόρης της

ενδοοικογενειακη-βια

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε αργότερα τρομοκρατημένο το θύμα, ο πρώην σύζυγός της την απείλησε και έσπασε την πόρτα του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές και στο αυτοκίνητό της.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον 39χρονο και τον προσήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Φρίκη στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον γιό του

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στα Ρύζια Κιλκίς, όπου πατέρας σκότωσε τον ίδιο του τον γιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 70χρονος πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο γιο του.

ενδοοικογενειακη-βια

Απίστευτο σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη - Χτήπησε τη κόρη του με ξύλινη κουτάλα επειδή άργησε να γυρίσει σπίτι

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ένας πατέρας στην Κρήτη, ο οποίος χτύπησε την κόρη του με ξύλινη κουτάλα γιατί άργησε να επιστρέψει στο σπίτι.

Το παιδί άργησε να πάει στο σπίτι μετά το σχολείο γεγονός που προκάλεσε την οργή του πατέρα, και τη χτύπησε στο κεφάλι και στα πόδια με το προαναφερθέν αντικείμενο, όπως μεταφέρει το cretalive.gr.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η ανήλικη το έσκασε από το σπίτι και αφού περπάτησε περίπου τρία χιλιόμετρα, μετέβη σε ένα φιλικό σπίτι.

Οι πράξεις του πατέρα της έγιναν γνωστές και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου.

Η δίκη αναβλήθηκε, αλλά στον πατέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share