Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εφιάλτης στην Κέρκυρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 13χρονος

Αγωνία...

28 Δεκεμβρίου 2021 19:16
Εφιάλτης στην Κέρκυρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 13χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές περνάει ένας 13χρονος από την Κέρκυρα, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα "βράζει" με πάνω από 20.000 κρούσματα.

Ο 13χρονος διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από το Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα epiruspost.gr, το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ενώ δεν είχε εμβολιαστεί.

Εφιάλτης στην Κέρκυρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 13χρονος

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ακολούθησε αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό αρνητής ιερέας

Ακόμα μια τραγική ιστορία, προστέθηκε στην μεγάλη λίστα των αρνητικών της πανδημίας, όταν ένας ιερέας στη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή του από κορωνοίό. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τους ακραίους αρνητές που απειλούν με εκτελέσεις και αυτοδικία.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό αρνητής ιερέας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η κηδεία του ιερέα έγινε πριν δύο ημέρες και πρόκειται για ιερέα του Ι.Ν Αγ. Θεοδώρων, που βρίσκεται στις Συκιές.

Ο άτυχος άνδρας είχε νοσήσει από κορωνοϊό και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, προ δεκαημέρου «έφυγε» και η μητέρα του.

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη ιερέας του ίδιου Ιερού Ναού δίνει μεγάλη μάχη με τον ιό, όντας διασωληνωμένος εδώ και 20 ημέρες.

Αμφότεροι ήταν ανεμβολίαστοι, με τις πηγές να αναφέρουν στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι πρόκειται επίσης αρνητές, οι οποίοι δε δίσταζαν να μεταφέρουν τις απόψεις τους αυτές και στους πιστούς.

Ο τρίτος ιερέας της ενορίας, ο οποίος ήταν εμβολιασμένος, δεν έχει νοσήσει μέχρι στιγμής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share