Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο Light: Στον εισαγγελέα για όπλα και ναρκωτικά

Σάλος με τις αναρτήσεις που τον «καίνε»

28 Δεκεμβρίου 2021 13:09
Συνελήφθη ο Light: Στον εισαγγελέα για όπλα και ναρκωτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον εισαγγελέα οδηγείται άμεσα ο Light, με τον πασίγνωστο τράπερ να συλλαμβάνεται για όπλα και ναρκωτικά από τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ανάρτηση στα social media, που τον δείχνει να ποζάρει με τρία όπλα στη ζώνη του, με τις Αρχές να τον στέλνουν στον εισαγγελέα, λίγο μετά την προσαγωγή του στο τμήμα δίωξης εκβιαστών.

Τα επίμαχα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ωστόσο βρέθηκαν:

  • Σε μία BMW δική του χάπια, δύο σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στις 3 τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Ποια η απάντησή του στις κατηγορίες

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες, όπως και ο μάνατζέρ του.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής το πρωί της Τρίτης μετά από story στο Instagram στο οποίο φαίνεται να ποζάρει μπροστά στην κάμερα με τρία όπλα «χωμένα» στο πάνω μέρος του παντελονιού του. Μάλιστα, ένα από αυτά φέρεται να παραπέμπει σε όπλο το οποίο χρησιμοποιεί η ΕΛΑΣ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share