Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πάτρα: Ελεύθερος ο προπονητής kick boxing για τη «σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη»

Υποστήριξε ότι είναι αθώος

27 Δεκεμβρίου 2021 18:36
Πάτρα: Ελεύθερος ο προπονητής kick boxing για τη «σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά την απολογία του στον ανακριτή ο προπονητής kick boxing, τον οποίο κατήγγειλε μια μητέρα για σεξουαλική επίθεση στη 14χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» προέκυψε διχογνωμία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Κατά την έξοδό του μάλιστα από το Δικαστικό Μέγαρο, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε πως είναι αθώος, αλλά και πως η αλήθεια θα λάμψει.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, κ. Χρήστος Τσόλκας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η καταγγέλλουσα έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ υπέρ του κατηγορούμενου υπάρχουν περισσότεροι από 10 μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων και αυτόπτες.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον τοπικό ραδιόφωνο Max FM, η μητέρα της 14χρονης περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του «διεστραμμένου» άνδρα η κόρη της, όταν έμειναν μόνοι τους μετά την προπόνηση την περασμένη Τετάρτη (22/12).

«Όταν μπήκε στο αμάξι, τη ρώτησα αν θα βγει με τους φίλους της αφού ήξερα ότι έχει κανονίσει, αλλά η κόρη μου είπε όχι. Μου έκανε εντύπωση. Της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχτηκε. Πάλι μου έκανε εντύπωση. Μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί ήταν πολύ αναστατωμένο και ανήσυχο. Εγώ τη ρώτησα αν είναι κουρασμένη και τι έχει και δεν ήθελε να μου πει στην αρχή» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η 14χρονη τής εκμυστηρεύτηκε κλαίγοντας ότι θέλει να αλλάξει προπονητήριο, ενώ όταν τη ρώτησε γιατί, της αποκάλυψε πως ο 47χρονος κατά τη διάρκεια της προπόνησης τής «άπλωσε χέρι», αλλά και πως «είχε σωματική επαφή σε σημεία που δεν δικαιολογούνταν με βάση την προπόνηση».

Η μητέρα τότε της άτυχης μαθήτριας υπέστη σοκ, ενώ τηλεφώνησε στον 47χρονο και πήγε στο γυμναστήριο να τον βρει.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε η μητέρα της 14χρονης, η κόρη της είναι πολύ αγχωμένη και φοβισμένη, ενώ όλη η οικογένεια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το κορίτσι έκανε προπονήσεις το καλοκαίρι για έναν μήνα χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, σταμάτησε για λίγο καιρό και ξεκίνησε ξανά την περασμένη Δευτέρα. Δύο ημέρες αργότερα φέρεται να δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση από τον προπονητή του kick boxing.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share