Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται στον ανακριτή ο παρουσιαστής υπό τη «σκιά» νέων καταγγελιών

Θα απελευθερωθεί με όρους ή θα προφυλακιστεί;

27 Δεκεμβρίου 2021 07:55
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται στον ανακριτή ο παρουσιαστής υπό τη «σκιά» νέων καταγγελιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον του ανακριτή τίθεται σήμερα (27/12) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις αποκαλύψεις της υπόθεσης των ροζ βίντεο, έχοντας να αντιμετωπίσει πιθανότατα κι άλλες καταγγελίες.

Ο πρώην παρουσιαστής, μετά τις αποκαλύψεις για την απαράδεκτη δράση του, την ανάρτηση ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δίχως τη συγκατάθεσή τους, παραμένει υπο κράτηση, κάνοντας Χριστούγεννα στο κελί, ενώ ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, όπερ και εγένετο, με την υπόθεσή του παράλληλα να έχει επιπτώσεις στην... άλλοτε παρέα του.

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει μεν τα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε στη συνέχεια. Κάποια βίντεο παρέμεναν αναρτημένα στα πορνογραφικές ιστοσελίδες μέχρι και πριν λίγες ημέρες, από χρήστη που το ψευδώνυμό του είχε τη χρονολογία γέννησης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όπως και οι εκατοντάδες φωτογραφίες συνοδεύονταν από εμετικά σχόλια του ανθρώπου που τα είχε ανεβάσει και υποστήριζε ότι πρόκειται για πρώην συντρόφους του. Η άλλη πλευρά του Mr Κρύο Ανέκδοτο που αποκαλύφθηκε είναι κάτι παραπάνω από αποκρουστική και εμετική.

Νέες καταγγελίες και ροζ βίντεο

Ωστόσο, οι καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη τέσσερις περιπτώσεις βλέπουν το «φως».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγες ώρες προτού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε η κυρία Πρίλη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προσέθεσε η δικηγόρος.

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» εξήγησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share