Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξάνθη: Βρέφος 4 μηνών υπέστη κάταγμα στο κεφάλι και εγκεφαλική αιμορραγία

Σοκαριστικό!

26 Δεκεμβρίου 2021 19:32
Ξάνθη: Βρέφος 4 μηνών υπέστη κάταγμα στο κεφάλι και εγκεφαλική αιμορραγία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γέφυρα διακομιδής ενός βρέφους μόλις 4 μηνών στήθηκε από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη. Το κοριτσάκι ανήμερα των Χριστουγέννων υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τους αστυνομικούς που βοήθησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βρέφος μόλις 11 μηνών.

Η ανακοίνωση του γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης

«Χριστούγεννα σήμερα δεν πρόλαβα να ευχηθώ σε ανθρώπους που αγαπάω και τους νοιάζομαι, μιας και η εφημερία κάθε άλλο από ήρεμη είναι! Οι ασθενείς πολλοί. Άλλοι με απλά προβλήματα και άλλοι με σοβαρότερα. Ανάμεσα στους δεύτερους και η μικρή Νάντια, που μόλις στους 4 πρώτους μήνες ζωής της χρειάστηκε να κλάψει γιατί χτύπησε. Κάταγμα στο κρανίο, αιμορραγία στον εγκέφαλο είπε η αξονική», ανέφερε στα social media ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Φώτης Καζαντζίδης.

«Η κινητοποίηση μεγάλη, τα τηλεφωνήματα πολλά. Διακομιδή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η μικρή Νάντια έφτασε σώα έχοντας στο στόμα της μια πιπίλα», πρόσθεσε ο γιατρός.

«Είναι κάποιες στιγμές που νιώθουμε ότι τα προβλήματα μας λυγίζουν. Είναι όμως πολλές οι στιγμές που νιώθουμε πολύ δυνατοί και υπερήφανοι για αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Χθες, ανήμερα Χριστουγέννων, κινητοποιηθήκαμε όλοι για να βοηθήσουμε την μικρή Νάντια. Μαζί με την χαρά των ημερών ας προσευχηθούμε ώστε αυτή η παιδική ψυχή να βγει νικήτρια. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ ΕΚΕΠΥ και την 4η ΥΠΕ», σχολίασε η διοικητρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ραφαέλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share