Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Χαλκίδα: Ληστεία σε βενζινάδικο - Απείλησαν τον υπάλληλο με λοστό

Οι ληστές αρχικά ακινητοποίησαν τον υπάλληλο

26 Δεκεμβρίου 2021 18:13
Συναγερμός στη Χαλκίδα: Ληστεία σε βενζινάδικο - Απείλησαν τον υπάλληλο με λοστό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στη Χαλκίδα, όταν σημειώθηκε ληστεία τα ξημερώματα του Σαββάτου σε βενζινάδικο. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την γυναίκα που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το eviatopblog.gr, στις 5 το πρωί, άγνωστοι μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και απειλώντας τον υπάλληλο με λοστό τον έκλεισαν στην τουαλέτα.

Συναγερμός στη Χαλκίδα: Ληστεία σε βενζινάδικο – Απείλησαν τον υπάλληλο με λοστό

Οι ληστές αρχικά ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του πήραν το κινητό και στην συνέχεια τον κλείδωσαν στην τουαλέτα. Επιπλέον, εκτός από το κινητό του υπαλλήλου πήραν 400 ευρώ από το ταμείο του βενζινάδικου στην Εύβοια και εξαφανίστηκαν.

Χαλκίδα: Τροχαίο με εγκατάλειψη - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 46χρονος που παρασύρθηκε

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Χαλκίδα, το βράδυ του Σαββάτου, με 46χρονο να νοσηλεύεται στην Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση.

Ειδικότερα, ο άνδρας την ώρα που περνούσε τον δρόμο για να μεταβεί σε αποθήκη σούπερ μάρκετ, στο οποίο εργάζεται, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε τραυματισμένο.

ασθενοφορο-1

Ο 46χρονος, σοβαρά τραυματισμένος, άμεσα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Λίγη ώρα μετά, λόγω σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το evima.gr.

Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται απολύτως κρίσιμη, με τους γιατρούς να περιμένουν τη σταθεροποίηση της ώστε να προχωρήσουν σε επέμβαση.

Ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται από την αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share