Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έρχονται κι άλλες καταγγελίες εναντίον του

Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει για τον παρουσιαστή

26 Δεκεμβρίου 2021 08:23
Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έρχονται κι άλλες καταγγελίες εναντίον του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται άμεσα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον ίδιο να βρίσκεται στον ανακριτή τη Δευτέρα (27/12) εν όψει νέων εναντίον του καταγγελιών.

Σε βάρος του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού, που βλέπει να μη βρίσκεται κανείς στο πλευρό του, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών.

Όπως δήλωσε στο MEGA η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας, που έκανε μήνυση σε βάρος του επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, τέσσερις άλλες γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί της.

Η Σταυρούλα Πρίλη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτή την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις τέσσερις γυναίκες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Υπάρχουν κι άλλα βίντεο

Όπως έγινε γνωστό, στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα “ροζ” βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share