Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συμμορίες ανηλίκων: Ο φόβος και ο τρόμος - Με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν χρήματα και κινητό

Συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη δράση τους

23 Δεκεμβρίου 2021 23:38
Συμμορίες ανηλίκων: Ο φόβος και ο τρόμος - Με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν χρήματα και κινητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυκνώνουν οι επιθέσεις των συμμοριών ανηλίκων στην Αθήνα, σκορπώντας τον τρόμο και τον φόβο, κάθε φορά που μία τέτοια είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, θύματα της συμμορίας έπεσαν δύο 18χρονοι.

Όπως περιγράφει στην ΕΡΤ ένας εξ αυτών, ενώ βρισκόταν μαζί με φίλο του σε λεωφορείο στην περιοχή του Μενιδίου, τέσσερις ανήλικοι με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν χρήματα και κινητό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών.

Τα δύο παιδιά επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής Α10, για να πάνε σινεμά. Στη στάση του νεκροταφείου του Μενιδίου, ανέβηκαν στο όχημα τέσσερις ανήλικοι Ρομά – σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων – και τους πλησίασαν.

Τα λόγια του 18χρονου

«Με πλησίασε ο ένας και μου έπιασε συζήτηση σχετικά με τα μαλλιά μου, με έκλεισε σε μια γωνία και μου είπε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν του δώσω όσα χρήματα έχω πάνω μου. Ταυτόχρονα, άλλο μέλος της συμμορίας έβγαλε ένα μαχαίρι και απείλησε τον φίλο μου πως εάν δεν με πείσει να δώσω χρήματα, θα μας σκοτώσουν και τους δύο», λέει ο 18χρονος στην ΕΡΤ.

Τελικά, τα δύο παιδιά έδωσαν τα κινητά τους στους ανήλικους, καθώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη της συμμορίας, φεύγοντας, χτύπησαν τον ένα νεαρό στο χέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λεωφορείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share