Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόπηκε το γέλιο στον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τι είπε στον εισαγγελέα (Βίντεο)

"Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα...

23 Δεκεμβρίου 2021 22:04
Κόπηκε το γέλιο στον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τι είπε στον εισαγγελέα (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κρατητήριο θα κάνει Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφού του ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα. Ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, που κάποτε έλεγε αστεία και προκαλούσε γέλιο, τώρα διώκεται ποινικά για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Τι υποστήριξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περιορίστηκε να πει στον εισαγγελέα ότι πράγματι αυτός ήταν που ανέβασε τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς εξακολουθούν να υπάρχουν δημοσιευμένα.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος», φαίνεται να είπε ο παρουσιαστής.

Η δήλωση του δικηγόρου του

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι: «θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του. Ο Γιώργος Δακούρας είπε στον τηλεοπτικό φακό πως «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο παρουσιαστής ξαφνιάστηκε από την απόφαση του εισαγγελέα και έδειχνε περίλυπος, ενώ τον παρηγορούσαν άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος που βρίσκονταν δίπλα του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share