Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα για τη βασιλική οικογένεια - Εκτός εντατικής ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες

22 Δεκεμβρίου 2021 15:24
Ευχάριστα νέα για τη βασιλική οικογένεια - Εκτός εντατικής ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη περασμένη εβδομάδα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Πόρτο Χέλι σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας έπειτα από πνευμονία και όχι από ισχαιμικό επεισόδιο όπως αρχικά είχε γραφτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εδώ και τρεις ημέρες έχει βγει από τη ΜΕΘ όπου και νοσηλευόταν. Ωστόσο, παραμένει για παρακολούθηση λόγω της επιβαρυμένης υγείας του και αν συνεχίσει να ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή, την επόμενη βδομάδα θα πάρει εξιτήριο.

Η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, η Άννα-Μαρία και ο Νικόλας στο πλευρό του

Από το πλευρό του και σ’ αυτή την περιπέτεια με την υγεία του δεν λείπει η οικογένειά του. Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα-Μαρία, και ο δευτερότοκος γιος του Νικόλας, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αθήνα με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, βρίσκονται κοντά του και αναμένουν να βελτιωθεί η κατάστασή του προκειμένου να πάρει εξιτήριο.

Η είδηση για την υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θορύβησε ιδιαίτερα την αδελφή του, βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, η οποία ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share