Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Μητσοτάκη και Χατζηνικολάου

«Βρε αθεόφοβοι...»

22 Δεκεμβρίου 2021 09:06
Σάλος με το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Μητσοτάκη και Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τα βέλη του να «καρφώνονται» τόσο στον Κυριακό Μητσοτάκη όσο και στον Νίκο Χατζηνικολάου και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εντυπωσιακό! Forum του ANTENNA για τα fake news στο διαδίκτυο.Συμμετείχαν όλα τα παλικάρια: Μητσοτάκης, Σχοινάς, Πιερρακάκης, Τσιαρας,Γκάγκα, Χατζηνικολάου κι ένα κάρο καθηγητάδες. Βρε αθεόφοβοι το θέμα υφίσταται αλλά δεν σκεφθήκατε ότι πριν από αυτό το Forum έπρεπε να προηγηθούν πολλά άλλα;

Για τα χοντροκομένα ψέματά σας στις εφημερίδες, τα κανάλια, την πολιτική; Τίποτα; Ούτε ένας δεν το σκέφτηκε;(λέμε τώρα) Χάθηκε η τσίπα εντελώς; Τα fake news των αγανακτισμένων φουκαράδων των social σας ενόχλησαν και όχι τα θεσμικά; Το έχω πει εκατό φορές οι Δεξιοί είναι νερόβραστοι, δεν κάνουν για συνωμοσίες ούτε για ίντριγκες!» Επίσης, σε μία αποκάλυψη-βόμβα προχώρησες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

Οργισμένη ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Οι φούσκες σας δε μπορούν να σταματήσουν το άρμα μάχης...»

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ… Ναι είναι ο παππούς μας, ο αδερφος μας, ο θείος μας, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ο λαός μας που τον ξεφτιλίζετε κωλόπαιδα του Harvard με τους αυτοσχεδιασμούς σας μέσα στα βοσκοτόπια. Εάν εσείς μιλάτε αγγλικά του κώλου (οι περισσότεροι) εκείνος μιλάει άπταιστα τη γλώσσα της ανθρωπιάς και της αλήθειας. Τώρα λοιπόν που το αφήγημα σας τελειώνει γιατί οι φούσκες σας δε μπορούν να σταματήσουν το άρμα μάχης της πανδημίας γι αυτόν τον ωραίο έλληνα θα λογοδοτήσετε. Θα γίνει ο εφιάλτης σας και η εικόνα του θα βρίσκεται μπροστά σας.Θα φροντίσουμε οι υπόλοιποι γι αυτό. #Zougla.gr». Παράλληλα, χαμός είχε επικρατήσει με μία ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram για τα νέα μέτρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share