Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χάος στον Κηφισό: Καραμπόλα 4 οχημάτων - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα (Video)

Που αλλού υπάρχει πρόβλήμα

22 Δεκεμβρίου 2021 08:35
Χάος στον Κηφισό: Καραμπόλα 4 οχημάτων - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μποτιλιάρισμα πολλών χιλιόμετρων έχει δημιουργηθεί και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού δοκιμάζοντας τις αντοχές των οδηγών. Αιτία είναι τροχαίο ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί στο καθοδικό ρεύμα στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας (παλιά Renault). Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός τουριστικού λεωφορείου. Μάλιστα, η λεωφόρος Κηφισού έκλεισε για λίγη ώρα για να απομακρυνθούν τα οχήματα.

Το τροχαίο προκάλεσε μεγάλο μποτιλιάρισμα που έφτανε μέχρι την Καλυφτάκη, στην περιοχή της Κηφισιάς. Στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και φτάνει έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην άνοδο από τη Λεωφόρο Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Που αλλού υπάρχει κίνηση

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά από το υπουργείο Ναυτιλίας προς την πλατεία Ιπποδαμείας.

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου αυξημένη κίνηση κατά τμήματα καταγράφονται, Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, Κηφισίας, Ποσειδώνος και στην Περιφερειακή Καρέα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης, ένα νέο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε πρν λίγες ημέρες στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΝΤ1, το τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 06:00 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share