Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Βουλή: Κοντάρι σημαίας έπεσε στο κεφάλι υπαλλήλου την ώρα που βουλευτής μιλούσε για τα εργατικά ατυχήματα!

Συνέβη στην αίθουσα της Γερουσίας, εντός της Βουλής των Ελλήνων

21 Δεκεμβρίου 2021 16:09
Απίστευτο περιστατικό στην Βουλή: Κοντάρι σημαίας έπεσε στο κεφάλι υπαλλήλου την ώρα που βουλευτής μιλούσε για τα εργατικά ατυχήματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μικροατύχημα είχαμε πριν από λίγη ώρα στην Βουλή και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα της Γερουσίας, όταν σημαία έπεσε στο κεφάλι ενός υπαλλήλου την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για τα εργατικά ατυχήματα.

Πίσω από το προεδρείο υπάρχουν δύο σημαίες τοποθετημένες σε κοντάρια, η εθνική μας σημαία και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που ισχύει βέβαια και για την Ολομέλεια.

Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Στην Βουλή έφερε ο Τσακαλώτος το "revenge porn"

βουλη-ατυχημα

Εκείνη την ώρα στο χώρο συνεδρίαζε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, και μάλιστα στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος από σύμπτωση μιλούσε για τα εργατικά ατυχήματα, όταν ένας υπάλληλος πέρασε δίπλα από τη ελληνική σημαία, σκόνταψε στη βάση της και έπεσε στο κεφάλι του το κοντάρι.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά και για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Κοινοβουλίου. Διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό και επέστρεψε στη θέση του.

Βουλή: Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2022 με 158 «ναι»!

Με 158 βουλευτές να ψηφίζουν "υπέρ" και 142 "κατά", εγκρίθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2022 από την Ολομέλεια της Βουλής!

βουλη-ατυχημα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, από νωρίς το μεσημέρι (18/12) υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπογραμμίζει πως οι επιδόσεις της εθνικής οικονομίας οφείλονται και στην πολιτική σταθερότητα που έχει εδραιωθεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια και τον Αλέξη Τσίπρα στον αντίποδα, να ζητά παραίτηση της κυβέρνησης και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να καταψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες, ενώ αυτές παραδοσιακά λαμβάνουν την στήριξη της αντιπολίτευσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share