Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αιγάλεω: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ καθηγητή και μαθητή - Χειροδικία και συμπλοκές

Όλοι έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για εξηγήσεις

21 Δεκεμβρίου 2021 15:31
Αιγάλεω: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ καθηγητή και μαθητή - Χειροδικία και συμπλοκές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό περιστατικό μεταξύ καθηγητών και μαθητών στο Αιγάλεω, όπου ήρθαν στα χέρια σε ΕΠΑΛ της περιοχής.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω οδηγήθηκαν οι εμπλεκόμενοι, ενώ όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από καυγά ενός εκ των καθηγητών με μαθητή, που κατέληξε σε χειροδικία.

Επεισόδιο είχε δημιουργηθεί και προ ολίγων ημερών έξω από ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω.

επαλ

Επεισόδια στην Πάτρα: Επίθεση από αρνητές στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Επίθεση από αρνητές του κορωνοϊού δέχτηκε για τρίτη φορά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όπως τόνισε η ίδια η κυρία Μαστοράκου, δεν θα αφήσει τη νέα επίθεση να περάσει έτσι και θα αντιδράσει.

«Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου», ανέφερε στο pelop.gr.

αστυνομια-πατρα

«Με απείλησαν και με αποκάλεσαν δολοφόνο»

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί (18/12) κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: "Εμβολιασμός Τώρα!" το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας.

αστυνομια-πατρα

Ξαφνικά στην αίθουσα μπήκε άγνωστο άτομο και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων» είπε η κ. Μαστοράκου. «Ήθελαν εμένα προσωπικά», τόνισε.

Η κυρία Μαστοράκου κατέβηκε στο ισόγειο και έλαβε έγγραφο, ενώ εκείνος που το παρέδωσε είπε ότι είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. «Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν “δολοφόνο” και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο, σημείωσε.

Της άσκησαν και λεκτική βία

Όπως σημειώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. «Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου», δήλωσε.

Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι - Θα καταθέσω μήνυση

«Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι», σημείωσε η κα Μαστοράκου. «Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» υπογράμμισε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share