Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Lifeline: Φιλανθρωπικό δείπνο με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης

Για την ενίσχυση των νοσοκομείων

21 Δεκεμβρίου 2021 13:10
Lifeline: Φιλανθρωπικό δείπνο με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φιλανθρωπικό δείπνο διοργανώθηκε από το Lifeline Hellas με την παρουσία των ABY Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την ενίσχυση των κρατικών νοσοκομείων Ελλάδος.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του και υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, εόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου». Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews που το αφιέρωσε στην γιαγιά του Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τα κάλαντα που τραγούδησε μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

καγιά lifeline

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό τους Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay οι οποίοι έδωσαν σύντομες ομιλίες.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την αγορά περισσότερων θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 6 ακόμη θερμοκοιτίδες και δύο μόνιτορ για τα κρατικά νοσοκομεία.

H κα Κατερίνα Παναγοπούλου προσέφερε 2 θερμοκοιτίδες και από μία θερμοκοιτίδα προσέφεραν η κα Ελένη Μπούση, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, ο Nikolaos J. Tourvas, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη και η κα Tierarzt Besserer.

χατζηγιάννης lifeline

Επίσης, τα δύο μόνιτορ προσφέρθηκαν από την Spiritworld Group. Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share