Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός τριών ντελιβεράδων – Στο νοσοκομείο ο ένας με τραύμα στο κεφάλι

Επίθεση από ομάδα 10 ατόμων δέχθηκαν οι διανομείς

21 Δεκεμβρίου 2021 10:48
Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός τριών ντελιβεράδων – Στο νοσοκομείο ο ένας με τραύμα στο κεφάλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκε σε τρεις ντελιβεράδες στις Σέρρες το απόγευμα της Κυριακής (19/12). Ο ένας εξ' αυτών φέρει χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τρομακτικό τροχαίο στις Σέρρες – Αδιανόητο το πως αυτοκίνητο κρεμάστηκε σε φράχτη

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv, μετά από τηλεφώνημα για παραγγελία που δέχθηκε εταιρεία, διανομέας με μηχανάκι ανέλαβε να την παραδώσει. Ενώ πλησίαζε στο σημείο της παράδοσης, εμφανίστηκε μία ομάδα περίπου 10 ατόμων που όταν τον είδε, άρχισε να του φωνάζει να πάει προς τα εκεί.

ντελιβεραδεσ-σερρεσ

Ο ντελιβεράς, πιστεύοντας πως τον περίμεναν για να λάβουν την παραγγελία, τους πλησίασε. Τότε, θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους είπε να μην απομακρυνθούν.

Εκείνοι, άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν το κατάστημα αντιλήφθηκε πως ο εργαζόμενος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, έστειλαν άλλους δύο υπαλλήλους, για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Μάλιστα, επίθεση δέχθηκαν και εκείνοι, με τον έναν να μην προλαβαίνει να απομακρυνθεί και να τραυματίζεται από αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν οι άγνωστοι.

ντελιβεραδεσ-σερρεσ

Ο ένας εκ των τριών διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα πάντα με πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο, και εισήχθη χειρουργική κλινική.

Ο δεύτερος φέρει θλαστικά τραύματα και μετά από τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν επέστρεψε στο σπίτι του.
Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share