Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Λάρισα: Διασωληνώθηκε 16χρονη με κορωνοϊό – Νοσεί για δεύτερη φορά

Η ανήλικη είχε νοσήσει και τον περασμένο Οκτώβρη

20 Δεκεμβρίου 2021 15:24
Λάρισα: Διασωληνώθηκε 16χρονη με κορωνοϊό – Νοσεί για δεύτερη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκεται μια 16χρονη, η οποία προσβλήθηκε για δεύτερη φορά από τον κορωνοϊό.

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε 16χρονη, που νοσεί με κορωνοϊό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το βράδυ της Παρασκευής (17/12).

Μετάλλαξη Όμικρον - "Άρχισαν τα όργανα" από την Αγγλία που... βράζει: Πρώτο κρούσμα με φοιτητή που γύρισε στην Λάρισα για τις γιορτές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η ανήλικη είχε υποβληθεί σε δύο rapid test τα οποία είχαν βγει θετικά και τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα του PCR.

Η κατάσταση της 16χρονης επιδεινώθηκε και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή, όπως μετέδωσε το Mega, είχε νοσήσει και τον Οκτώβριο.

μεθ-κορωνοιοσ

Τραγωδία στα Τρίκαλα: "Έφυγε" γνωστός ξενοδόχος της περιοχής από κορωνοϊό - Ήταν εμβολιασμένος

Ένας από τους πλέον γνωστούς ξενοδόχους των Τρικάλων "έσβησε" σε ηλικία 59 ετών, ενώ νοσηλευόταν σε πτέρυγα κορωνοϊού του νοσοκομείου της πόλης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εμβολιασμένος.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (19/12) στην πτέρυγα COVID μετά από νοσηλεία τριών εβδομάδων.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ο εκλιπών ήταν ένας εκ των δυο ιδιοκτητών του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα ξενοδοχείου «Πύργος Μαντάνια» στην περιοχή του Ασπροποτάμου και ιδιοκτήτης του "Gallery Art Hotel" στην πόλη των Τρικάλων.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα Δευτέρα (20/12) στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, στις 15:00.

μεθ-κορωνοιοσ

"Κόκκινος συναγερμός" στα Χανιά: Τουλάχιστον 80 κρούσματα στα σχολεία

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα Χανίων, καθώς μόνο σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, επιβεβαιώθηκαν 80 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, την ίδια στιγμή που το υπουργείο Παιδείας, υπογραμμίζει πως δεν τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα να κλείσουν νωρίτερα ή να ανοίξουν αργότερα τα σχολεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, από αυτά, 44 βρέθηκαν σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων και 7 σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας, σε 34 διαφορετικά τμήματα.

Σε Γυμνάσια και Λύκεια, βρέθηκαν 29 κρούσματα, από τα οποία 28 σε μαθητές και 1 σε εκπαιδευτικό σε 14 διαφορετικά τμήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share