Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παρεάκι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! «Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο» - Ανοίγουν στόματα στην Αλόννησο

Δημοσίευμα «βόμβα»

20 Δεκεμβρίου 2021 11:27
Παρεάκι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! «Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο» - Ανοίγουν στόματα στην Αλόννησο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες συνταρακτικές πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς δημοσίευμα εφημερίδας θέλει τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει παρέα στην Αλόννησο με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν. Ενώ, μία μαρτυρία που ανατρέπει την πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο Μεξικό με τη σύζυγό του, έφερε στο φως το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, η Αλόννησος είναι ανάστατη με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από τη σχέση που διατηρούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ONtime, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα», γνώριζε τον Αναγνωστόπουλο, καθώς ήταν συχνός πελάτης στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο. "Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο”, λένε οι ντόπιοι, που είδαν το όνομα του νησιού τους να αμαυρώνεται από την δράση ενός δολοφόνου κι ενός παραγωγού πορνογραφικών βίντεο.

Παρεάκι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μαρτυρίες από την Αλόννησο λένε ότι ο 33χρονος πιλότος επισκεπτόταν τακτικά το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου όταν βρισκόταν στο νησί, ενώ οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι και είχαν μιλήσει για τα επαγγελματικά τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share