Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μητροκτονία στο Αγρίνιο - Τραγικός επίλογος: Νεκρή η γιαγιά του 35χρονου - Ήταν μπροστά στη δολοφονία της κόρης της

Δεν άντεξε η ηλικιωμένη και "έσβησε"

20 Δεκεμβρίου 2021 10:56
Μητροκτονία στο Αγρίνιο - Τραγικός επίλογος: Νεκρή η γιαγιά του 35χρονου - Ήταν μπροστά στη δολοφονία της κόρης της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικός ο επίλογος της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στο Αγρίνιο, όταν 35χρονος σκότωσε τη μητέρα του μπροστά στη γιαγιά του, η οποία έφερε επίσης τραύματα από τον δράστη.

Η 81χρονη, η οποία παρά τα χτυπήματα που είχε δεχθεί από τον εγγονό της ήταν αυτή που κάλεσε τις Αρχές μετά το στυγερό έγκλημα, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (19/12).

αστυνομια-αγρινιο

Το τελευταίο διάστημα, όπως γράφει το karvasaras.gr, η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο γηροκομείο Αγρινίου και μετά σε ιδιωτική κλινική της πόλης, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέληξε, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία της κόρης της.

Η μητροκτονία είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου στο Αγρίνιο, όταν ο 35χρονος -λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του- μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε η 54χρονη μητέρα του με την 81χρονη γιαγιά του και σκότωσε την 54χρονη.

αστυνομια-αγρινιο

Μάλιστα, είχε τραυματίσει τη γιαγιά του με τα χέρια του, με αποτέλεσμα αυτή αρχικά να νοσηλευτεί με ελαφρά τραύματα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, μετά την κλήση της ηλικιωμένης, αντίκρισαν ένα μακάβριο σκηνικό με αίματα σε όλο το δωμάτιο, καθώς ο κατηγορούμενος είχε χτυπήσει το πρόσωπο της μητέρας του στους τοίχους και τα πατώματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share