Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός 17χρονης στην Έδεσσα - Συγκλονίζει ο δικηγόρος της ανήλικης: «Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα...» - Στον Εισαγγελέα ο δράστης

Κατηγορείται ότι την ξυλοκόπησε άγρια γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

20 Δεκεμβρίου 2021 10:45
Ξυλοδαρμός 17χρονης στην Έδεσσα - Συγκλονίζει ο δικηγόρος της ανήλικης: «Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα...» - Στον Εισαγγελέα ο δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Εισαγγελέα Έδεσσας οδηγείται, σήμερα (20/12), ο 33χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε 17χρονη, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Έδεσσα, με τον 33χρονο να κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη.

Ο άνδρας συνελήφθη σε χωριό της Πέλλας, μετά από καταγγελία και μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η μητέρα της 17χρονης.

ξυλοδαρμοσ-εδεσσα

Όπως δηλώνει ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ίδια είναι ακόμη σοκαρισμένη και τρομαγμένη.

Παράλληλα, με βάση τα όσα δήλωσε ο κ. Ξυλουργίδης, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της, τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του» είπε ο ίδιος.

ξυλοδαρμοσ-εδεσσα

«Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα ότι η κοπέλα αιμορραγούσε, της έδωσε και μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει.

Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της ...» ανέφερε ακόμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share