Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κίνηση στους δρόμους: «Έμφαγμα» στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου - Μποτιλιάρισμα και στον Κηφισό (Video)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

20 Δεκεμβρίου 2021 09:20
Κίνηση στους δρόμους: «Έμφαγμα» στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου - Μποτιλιάρισμα και στον Κηφισό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυξημένη είναι για ακόμη μια ημέρα η κίνηση από το πρωί της Δευτέρας (20/12) στους δρόμους της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, στον Κηφισό η κίνηση είναι αυξημένη στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Αιγάλεω, ενώ στην άνοδο οι οδηγοί συναντούν μποτιλιάρισμα από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην Αττική Οδό, σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος του κόμβου Πεντέλης και η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το πρωί στο ύψος της Πεντέλης, με την διαχειρίστρια εταιρία να προχωρά άμεσα στην απομάκρυνση των οχημάτων. Το συμβάν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δημιούργησε καθυστερήσεις 25 με 30 λεπτών στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο και 5 με 10 λεπτά στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Στους υπόλοιπους δρόμους κίνηση υπάρχει στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στο λιμάνι του Πειραιά και στη λεωφόρο Αθηνών μετά το Χαϊδάρι, στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Επίσης, ένα νέο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε πρν λίγες ημέρες στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΝΤ1, το τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 06:00 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share