Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη - Πλατεία Αριστοτέλους: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων με έναν τραυματία

Συγκλονίζει νέο περιστατικό ωμής βίας μεταξύ ανηλίκων

19 Δεκεμβρίου 2021 21:28
Θεσσαλονίκη - Πλατεία Αριστοτέλους: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων με έναν τραυματία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιματηρή συμπλοκή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ανηλίκων είχαμε το βράδυ της Κυριακής (19/12) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με το GRtimes.gr, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός ενός ανήλικου στο πόδι έπειτα από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Σοκάρει αστυνομικός για την απόπειρα γυναικοκτονίας - "Μπήκαμε και τη χτυπούσε στον λαιμό με το μαχαίρι" (video)

θεσσαλονικη-συμπλοκη

Στο σημείο έφτασε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Αστυνομικές δυνάμεις που "χτένισαν" την περιοχή, προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στο εν λόγω επεισόδιο.

19 βόμβες μολότοφ εντοπίστηκαν στο ΑΠΘ!

Συνολικά 19 αυτοσχέδιες εμπρηστικές – εκρηκτικές κατασκευές (βόμβες τύπου μολότοφ), εντόπισαν οι αστυνομικοί σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο, κοντά στο νέο κτίριο Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βόρειας Ελλάδας, για εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Ξύλο και καρεκλοπόλεμος από ομάδες Ρομά έξω από τα δικαστήρια

Απίστευτες σκηνές με ξύλο και καρεκλοπόλεμο εξελίχθηκαν πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Πανικός επικράτησε για μερικά λεπτά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε δύο ομάδες Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

Μετά από κυνηγητό στους δρόμους πλησίον των δικαστηρίων, οι ομάδες συγκρούστηκαν μεταξύ τους εκσφενδονίζοντας τραπέζια, καρέκλες και ξύλα.

Τα επεισόδια οδήγησαν στο κλείσιμο του δρόμου μπροστά από τα δικαστήρια, με την αστυνομία να καταφθάνει άμεσα για να επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thes.gr, τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο δε φαίνεται να συνδέεται με την απολογία του 56χρονου δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο της πόλης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share