Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό σε κηδεία στον Έβρο: Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν άλλον νεκρό μέσα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

19 Δεκεμβρίου 2021 14:40
Απίστευτο περιστατικό σε κηδεία στον Έβρο: Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν άλλον νεκρό μέσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό σημειώθηκε σε κηδεία κοντά στο Σουφλί Έβρου, αφήνοντας άφωνους τους συγγενείς!

Σύμφωνα με το evros-news.gr, όταν οικείοι του νεκρού άνοιξαν για πρώτη φορά το φέρετρο στην εκκλησία για να ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία διαπίστωσαν ότι μέσα δεν βρισκόταν το αγαπημένο τους πρόσωπο αλλά κάποιος άγνωστος.

Σπαραγμός στη κηδεία του Γιώργου Τράγκα: Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, Μαρία Καρρά! (photos)

Το συμβάν έγινε πριν από περίπου 50 ημέρες στο χωριό Μαυροκκλήσι Σουφλίου και ακόμα συζητείται από τους κατοίκους.

κηδεια-φερετρο

Ο νεκρός που θα έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο φέρετρο έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια στην Αθήνα όπου ζούσε μόνιμα και η οικογένεια του αποφάσισε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του. Το γραφείο τελετών ωστόσο έκανε το λάθος.

Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί ξεκίνησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το συγκεκριμένο γραφείο κηδειών της Αθήνας και διαπιστώθηκε πως έγινε λάθος κατά την παραλαβή της σορού από το νεκροτομείο του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του νεκρού που ήταν μέσα στο φέρετρο.

κηδεια-φερετρο

Η κηδεία στο Μαυροκκλήσι αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα, το φέρετρο έκλεισε και παράλληλα άλλη νεκροφόρα ξεκίνησε από την Αθήνα για τον Έβρο, μεταφέροντας τον ηλικιωμένο κάτοικο που τελικά θάφτηκε στα νεκροταφεία του χωριού της περιοχής Σουφλίου.

Σημειώνεται πως στην περίπτωση που ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από κορωνοϊό και το φέρετρο δεν ανοιγόταν για λόγους ασφαλείας, οι συγγενείς θα έθαβαν λάθος ανθρώπους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share