Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του - Πέθανε μόνος και αβοήθητος τουλάχιστον 24 ώρες πριν

Τον εντόπισαν άντρες της Ασφάλειας που πήγαν στο σπίτι του

18 Δεκεμβρίου 2021 21:46
Θρίλερ στην Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του - Πέθανε μόνος και αβοήθητος τουλάχιστον 24 ώρες πριν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ηλικιωμένος από τα Σαβάλια Ηλείας φέρεται να πέθανε μόνος και αβοήθητος στο σπίτι του, αφού δεν είχε εντοπιστεί από κανέναν για περισσότερες από 24 ώρες.

Τραγωδία στην Κρήτη: 47χρονος ξεψύχησε - Είχε βρεθεί μέσα στα αίματα στα σκαλοπάτια του σπιτιού του

Ο άτυχος 76χρονος βρέθηκε νεκρός από άντρες της Ασφάλειας χθες (17/12) αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr ο 76χρονος έμενε μόνος του, ωστόσο τις τελευταίες μέρες τα “ίχνη” του είχαν χαθεί, γεγονός που έκανε τους γείτονες να ανησυχήσουν, ειδοποιώντας τελικά το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

εκαβ

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, χτυπούσαν την πόρτα, αλλά κανείς δεν απαντούσε. Όταν κατάφεραν να μπουν, αντίκρισαν νεκρό τον 76χρονο στο κρεβάτι του.

Για το θάνατο του, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ηλεία: Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία - Παρασύρθηκε από τα νερά στο Βαρθολομιό

Ένας άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η ξαφνική βροχόπτωση και ανασύρθηκε νεκρός στην περιοχή Βρανά Βαρθολομιού στην Ηλεία. Βρέθηκε μέσα στο όχημά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας, από αρδευτικό κανάλι, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, στην περιοχή Βρανάς Βαρθολομιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, πρόκειται για 65χρονο εκπαιδευτικό που αγνοείτο στην περιοχή.

Στο στόχαστρο της νέας κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα βρίσκονται πολλές περιοχές από νωρίς σήμερα το πρωί, με την Αττική να είναι ήδη στο επίκεντρο.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ από αύριο αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

εκαβ

Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο

Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Ηλεία ύστερα από τον εντοπισμό ενός απανθρακωμένου πτώματος μέσα σε όχημα στην περιοχή Γαλάνενα στο Λαμπέτι.

Λίγο πριν από τις 12:00 η αστυνομία δέχθηκε κλίση για το συμβάν, αναφέρει το ilialive.gr.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το πτώμα βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού και πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 55 ετών.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ενώ δεν έχει αποκλειστεί κανένα σενάριο.

Στο σημείο έχει φτάσει και ο ιατροδικαστής Πατρών για να εξετάσει το πτώμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share