Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα... βρόντηξε και έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Τσίπρα με Γεραπετρίτη στη Βουλή - "Ντροπή σου" (video)

Η ΚΟ της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε μετά το περιστατικό

18 Δεκεμβρίου 2021 17:15
Τα... βρόντηξε και έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Τσίπρα με Γεραπετρίτη στη Βουλή -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό πήρε τον λόγο ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: Ώρα να πηγαίνετε κύριε Πρόεδρε” με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να του φωνάζουν “ντροπή σου”.

"Κόλαφος" ο Βελόπουλος στην Βουλή: "Εκλογές τώρα - Είστε όμηροι!" (video)

γεραπετριτησ

Ο κ. Τσίπρας έκανε παρέμβαση ζητώντας τον λόγο και απευθυνόμενος στον κ. Γεραπετρίτη σημείωσε: “Έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Δεν είστε ούτε αρχηγός κόμματος για να κάθομαι να σας ακούω και να σας απαντώ, δεν είστε ούτε καν εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού, για να έχετε το θράσος να μου λέτε κάτι τέτοιο.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να σας ακούσω. Εκλεγείτε με την ψήφο του ελληνικού λαού και μετά θα καθίσω να σας ακούσω. Σας ζητώ να ανακαλέσετε", είπε ο Αλέξης Τσίπρας και αποχώρησε από την αίθουσα ενώ μαζί του αποχώρησε και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share