Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δωρεά της «ΣΕΠ Μονοπρόσωπη Α.Ε.» στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στο «Γηροκομείο Πειραιώς»!

Πράξη αγάπης και στήριξης σε όσους έχουν ανάγκη

16 Δεκεμβρίου 2021 14:19
Δωρεά της «ΣΕΠ Μονοπρόσωπη Α.Ε.» στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στο «Γηροκομείο Πειραιώς»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με γνώμονα τον άνθρωπο, συνεχίζουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία προσφέροντας στα παιδιά, στις μητέρες καθώς και στους υπέργηρους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021, υποδεχτήκαμε θερμά τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» και το Ίδρυμα «Γηροκομείο Πειραιώς».

Η ΣΕΠ, αγκαλιάζοντας την αποστολή της Κιβωτού του Κόσμου, δώρισε 20.000 € για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων διαβίωσης και εκπαίδευσης των παιδιών που
ζουν στο Σπίτι Φιλοξενίας Πειραιά.

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο Πειραιώς η ΣΕΠ δώρισε 10.000 €, προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες του Ιδρύματος για την παροχή ποιότητας ζωής και φροντίδας στους ηλικιωμένους τρόφιμούς του.

γηροκομειο-πειραια-δωρεα

Ο Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΕΠ κ. Wang Jihang, στο καλωσόρισμά του, είπε ότι αυτή η χειρονομία είναι μια συμβολή τόσο στο εξαιρετικό έργο τόσο της Κιβωτού του Κόσμου, όσο και του Γηροκομείου Πειραιώς και εξέφρασε την επιθυμία της ΣΕΠ να συνεχίσει να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία, μέσω μίας σταθερής συνεργασίας.

Από την Κιβωτό του Κόσμου, στη συνάντηση συμμετείχαν ο π. Αντώνιος Παπανικολάου, Ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, η κα. Σταματία Γεωργαντή, Πρόεδρος, ο κ. Αναστάσης Ιωσήφ, Γενικός Διευθυντής, ο κ. Ιωάννης Διονυσόπουλος, Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού και ο κ. Νίκος Χριστόπουλος, Στέλεχος Γραφείου Διεύθυνσης.
Από το Γηροκομείο Πειραιώς στη συνάντηση συμμετείχαν η κα. Ευαγγελία Κονταξή, Γενική Διευθύντρια και ο κ. Δημήτριος Λεονταράκης, Προϊστάμενος Ανθρώπινου
Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Από την πλευρά της ΣΕΠ, συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Wang Jihang, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Άγγελος Καρακώστας, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Αναστάσιος Βαμβακίδης, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης κ. Han Wei, η Αναπληρώτρια
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και η κα Ιωάννα Ακρίβα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share