Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός στο Ηράκλειο: Πτώση γυναίκας από τα Ενετικά Τείχη – "Μάχη" να κρατηθεί στη ζωή

Κρίσιμες ώρες για την άτυχη ηλικιωμένη

16 Δεκεμβρίου 2021 12:09
Πανικός στο Ηράκλειο: Πτώση γυναίκας από τα Ενετικά Τείχη –
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές πανικού επικράτησαν στο Ηράκλειο Κρήτης μετά την πτώση γυναίκας στο κενό, με τους γιατρούς να δίνουν πλέον μεγάλη μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή.

Κρήτη: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό αρνητής ιερομόναχος

ασθενοφορο-ατυχημα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (16/12) σε αστυνομία και ΕΚΑΒ όταν ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τα Ενετικά Τείχη της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί όταν μια γυναίκα 70 χρονών βρισκόταν στα Ενετικά Τείχη, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε έχοντας τις αισθήσεις της και την μετέφερε στο "Βενιζέλειο", ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία.

ασθενοφορο-ατυχημα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση άνδρα από ταράτσα!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με το θύμα να σκοτώνεται ακαριαία. Προβληματίζουν οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους, οι αστυνομικοί…

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 78χρονος άντρας στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, όταν έπεσε στο κενό από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας.

Λίγο μετά τις 10.00 η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο και άρχισε να παίρνει καταθέσεις για να εξακριβώσει τα ακριβή αιτία του συμβάντος.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία. Υπάρχουν όμως και μαρτυρίες που κάνουν λόγο για πυροβολισμό. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr, από το σημείο…

ασθενοφορο-ατυχημα

Θρήνος στο Αγρίνιο: Νεκρός άνδρας που ανέβηκε στην ταράτσα για επισκευή και έπεσε στο κενό

Θανατηφόρο ατύχημα στο Αγρίνιο με έναν 60χρονο άνδρα να πέφτει από την ταράτσα του σπιτιού του και να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ο άτυχος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα της μονοκατοικίας στην οποία και κατοικούσε για να κάνει μία επισκευή, όμως για άγνωστο λόγο βρέθηκε στο κενό και σκοτώθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας έμπαζε νερά και ο 60χρονος μετέβη στην ταράτσα για να βάλει προστασία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share