Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός σε στρατόπεδο του Έβρου ΕΠΟΠ Επιλοχίας - Ξεψύχησε μπροστά σε στρατιώτες

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται

16 Δεκεμβρίου 2021 10:58
Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός σε στρατόπεδο του Έβρου ΕΠΟΠ Επιλοχίας - Ξεψύχησε μπροστά σε στρατιώτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη στον Ελληνικό Στρατό, με ΕΠΟΠ Επιλοχία να χάνει τη ζωή του αναπάντεχα, καταρρέοντας μπροστά σε στρατιώτες μέσα στη μονάδα.

Καταγγελία για βιασμό σε στρατόπεδο: «Την εντολή έδωσε ο λοχαγός»

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Σήμερα (16/12) κατά τις πρωινές ώρες ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ), ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα του Έβρου, έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός στρατοπέδου.

Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του."

πενθοσ-στρατοσ

Θρήνος στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνικό Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 07:00 το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων -Κοζάνης.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 63χρονος ημεδαπός οδηγός του ενός οχήματος ενώ ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα" στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας καθώς και της Πυροσβεστικής.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

πενθοσ-στρατοσ

Πύργος: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία οδηγό μηχανής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης (9/12) στον Πύργο, με οδηγός μηχανής να τραυματίζεται στην οδό Υψηλάντου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, λίγο πριν από τις 9 το πρωί, η μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ένας άνδρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να εκτιναχθεί από αυτήν και να χτυπήσει στο κράσπεδο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο του Πύργου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share