Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Ερέτρια: Σοβαρός τραυματισμός 47χρονης μετά από πυροβολισμό - Κρίσιμη η κατάστασή της

Η γυναίκα έχει ήδη περάσει την πόρτα του χειρουργείου

16 Δεκεμβρίου 2021 07:14
Σοκ στην Ερέτρια: Σοβαρός τραυματισμός 47χρονης μετά από πυροβολισμό - Κρίσιμη η κατάστασή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμο προκάλεσε στην κοινωνία της Ερέτριας η είδηση ότι το βράδυ της Τετάρτης (15/12) εντοπίστηκε γυναίκα τραυματισμένη από πυροβολισμό.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως πιθανόν να αυτοτραυματίστηκε με την καραμπίνα που ανήκει στον άνδρα της. Η 47χρονη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη από σφαίρα όπλου εντός του σπιτιού της στην περιοχή της Ερέτριας Εύβοιας.

Ηλιούπολη: Νεκρός ηλεκτρολόγος μετά από πτώση σε φωταγωγό

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Αθηνών όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

πυροβολισμοσ-ευβοια

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση άνδρα από ταράτσα!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με το θύμα να σκοτώνεται ακαριαία. Προβληματίζουν οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους, οι αστυνομικοί…

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 78χρονος άντρας στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, όταν έπεσε στο κενό από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας.

Λίγο μετά τις 10.00 η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο και άρχισε να παίρνει καταθέσεις για να εξακριβώσει τα ακριβή αιτία του συμβάντος.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία. Υπάρχουν όμως και μαρτυρίες που κάνουν λόγο για πυροβολισμό. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr, από το σημείο…

πυροβολισμοσ-ευβοια

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με 34χρονο που σφηνώθηκε σε πόρτα και πέθανε

οκ έχει προκαλέσει η νέα τραγωδία με συρόμενη πόρτα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν σφήνωσε σε αυτή.

Ήταν λίγο μετά τις 18:00 το Σάββατο, όταν ο άνδρας στην προσπάθειά του να κλείσει τη συρόμενη μεταλλική πόρτα της εισόδου φαρμακαποθήκης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σφηνώθηκε σε αυτήν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ο νεαρός φαίνεται πως ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, και είχε έναν 3χρονο γιο.

Τον άνδρα εντόπισε λίγο μετά ένας περαστικός, που ειδοποίησε άμεσα αστυνομία και πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία διερευνώνται από τις Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share