Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 19 βόμβες μολότοφ εντοπίστηκαν στο ΑΠΘ!

Η ΕΛ.ΑΣ. κατέσχεσε τα παράνομα ευρήματα

15 Δεκεμβρίου 2021 18:47
Θεσσαλονίκη: 19 βόμβες μολότοφ εντοπίστηκαν στο ΑΠΘ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνολικά 19 αυτοσχέδιες εμπρηστικές – εκρηκτικές κατασκευές (βόμβες τύπου μολότοφ), εντόπισαν οι αστυνομικοί σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο, κοντά στο νέο κτίριο Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βόρειας Ελλάδας, για εξέταση.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο που σκότωσε την πρώην σύζυγό του

θεσσαλονικη-μολοτοφ

Θεσσαλονίκη: Ξύλο και καρεκλοπόλεμος από ομάδες Ρομά έξω από τα δικαστήρια

Απίστευτες σκηνές με ξύλο και καρεκλοπόλεμο εξελίχθηκαν πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Πανικός επικράτησε για μερικά λεπτά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε δύο ομάδες Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

Μετά από κυνηγητό στους δρόμους πλησίον των δικαστηρίων, οι ομάδες συγκρούστηκαν μεταξύ τους εκσφενδονίζοντας τραπέζια, καρέκλες και ξύλα.

ξυλο-ρομα-θεσσαλονικη

Τα επεισόδια οδήγησαν στο κλείσιμο του δρόμου μπροστά από τα δικαστήρια, με την αστυνομία να καταφθάνει άμεσα για να επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thes.gr, τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο δε φαίνεται να συνδέεται με την απολογία του 56χρονου δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο της πόλης.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση άνδρα από ταράτσα!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με το θύμα να σκοτώνεται ακαριαία. Προβληματίζουν οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους, οι αστυνομικοί…

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 78χρονος άντρας στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, όταν έπεσε στο κενό από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας.

Λίγο μετά τις 10.00 η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο και άρχισε να παίρνει καταθέσεις για να εξακριβώσει τα ακριβή αιτία του συμβάντος.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία. Υπάρχουν όμως και μαρτυρίες που κάνουν λόγο για πυροβολισμό. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr, από το σημείο…

Πηγή φωτογραφιών: astynomia.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share