Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατακεραύνωσε τον αρνητή δικηγόρο ο Εισαγγελέας: "Εξαιρετικά επικίνδυνη η συμπεριφορά του"

Ζήτησε, επίσης, να απορριφθεί η προσφυγή που κατέθεσε ο Νίκος Αντωνιάδης

15 Δεκεμβρίου 2021 18:34
Κατακεραύνωσε τον αρνητή δικηγόρο ο Εισαγγελέας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Κόλαφος" η στάση της Εισαγγελικής Αρχής κατά του γνωστού αρνητή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, ζητώντας μάλιστα και να απορριφθεί η προσφυγή με την οποία ζητά να μην δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση -κατηγορία που του είχε προσαφθεί- προτείνει προς το Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών, Γιώργος Οικονόμου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του κατηγορούμενου ως "εξαιρετικά επικίνδυνη" και τα όσα ισχυρίζεται για τα εμβόλια αναληθή και αβάσιμα, τα οποία εάν υιοθετηθούν έστω κι από μέρος του πληθυσμού, υπάρχει κίνδυνος να έχουμε γενικευμένη εξάπλωση του ιού.

νικοσ-αντωνιαδησ

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας:

αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου παρουσιάζεται εξαιρετικά επικίνδυνη, διότι εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας διαθέτει και διασπείρει προφανώς ψευδείς και αβάσιμες ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες και φόβο στους πολίτες της χώρας και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημόσια υγεία και το κυριότερο τα γεγονότα τα οποία παραθέτει μέσω του διαδικτύου είναι προφανώς αναληθή, χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους ιατρούς και τα στελέχη του υγειονομικού προσωπικού οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κίνδυνο της υγείας τους ακόμη και τη ζωή τους ενώ εκφέρει και ακραίες αντιεπιστημονικές απόψεις παντελώς ατεκμηρίωτες για το εμβόλιο κατά του Covid προτρέποντας με ευθύ τρόπο τους πολίτες να μην εμβολιάζονται διότι με τις υποτιθέμενες παρενέργειες τους οδηγεί στο θάνατο.

Όλα τα παραπάνω στις κρίσιμες για τη χώρα μας περιστάσεις πέραν του ότι είναι αναληθή και αβάσιμα διότι συνοδεύονται και από περιστατικά τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί – εκατοντάδες ασθενείς διακομίστηκαν με παρενέργειες του εμβολίου που αποκρύπτονται από το ιστορικό τους – εμφανίζουν και τον κίνδυνο εάν υιοθετηθούν από μέρος του πληθυσμού να έχουμε γενικευμένη εξάπλωση του ιού…».

Τον τελευταίο λόγο επί της προσφυγής του έχει το Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του τις αμέσως επόμενες ημέρες.

νικοσ-αντωνιαδησ

Εμμένει στη θέση του ο δικηγόρος - αρνητής

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος έδωσε σήμερα εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης των κακουργηματικών πράξεων της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο, της συνέργειας στην παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοιού καθώς και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.

Τα αδικήματα σχετίζονται με τον θάνατο από επιπλοκές του κορωνοϊού 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στον Ευαγγελισμό τον περασμένο Σεπτέμβριο η οποία αρνήθηκε να διασωληνωθεί.

Ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων πράξεων καλείται αύριο να δώσει εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Ο δικηγόρος προσερχόμενος στον πταισματοδίκη δήλωσε πως σε αντίθεση με ό,τι του αποδίδεται αυτός συνέστησε στη γυναίκα να διασωληνωθεί. Ισχυρίζεται δε πως ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στους γιατρούς οι οποίοι ενώ πήραν εισαγγελική εντολή στις 12 το μεσημέρι διασωλήνωσαν την ασθενή στις 8 το βράδυ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share