Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ροζίτα Σώκου: Νοσεί με κορωνοϊό και η ανεμβολίαστη κόρη της, Ιρένε (video)

Η ανάρτηση της κόρης της και τα συγκινητικά λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα

15 Δεκεμβρίου 2021 17:04
Ροζίτα Σώκου: Νοσεί με κορωνοϊό και η ανεμβολίαστη κόρη της, Ιρένε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ροζίτα Σώκου πέθανε την Τρίτη (14/12) από κορωνοϊό σε ηλικία 98 ετών. Δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Τώρα νοσεί και η κόρη της Ιρένε, επίσης ανεμβολίαστη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή Super Kατερίνα, αναφέρθηκε στη Ροζίτα Σώκου με την οποία διατηρούσε πολύ στενή σχέση και έκανε λόγο για μία γυναίκα με πολύ ανοιχτό μυαλό.

«Αν δεν την είχε βρει ο κορωνοϊός θα ζούσε κι άλλο. Αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο. Και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Ιρένε Μαραντέι

H κόρη της ενημέρωσε την Τρίτη (14/12), μέσω Facebook, για τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, δηλώνοντας ότι και η ίδια νοσηλεύεται.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Δελτίο Τύπου

Σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 8.35 π.μ. πέθανε η μητέρα μου Ροζίτα Σώκου, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την επιθυμία της, θα γίνει αποτέφρωση σε κλειστό κύκλο χωρίς συμμετέχοντες και αργότερα που θα έχω γίνει και γω καλά, θα κάνουμε ένα πάρτυ με τους φίλους για το σκόρπισμα της τέφρας και το κατευώδιο.

ροζιτα-σωκου-κορωνοιοσ

Γεννημένη στις 9.9.1923, είχε πρόσφατα γιορτάσει τα 98α της γενέθλια και είχε μόλις ολοκληρώσει τη 2η, επαυξημένη και βελτιωμένη έκδοση της μνημειώδους αυτοβιογραφίας της με τίτλο “Ο αιώνας της Ροζίτας”. Τον αιώνα βέβαια δεν τον έφτασε, αλλά καλύτερα για κείνη, γιατί ήταν ήδη πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη.

Λυπάμαι που δεν μπόρεσε να έχει έναν ήσυχο θάνατο στο σπίτι της, με τους δικούς της ολόγυρα. Αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε.

Δεν σας γράφω περισσότερα γιατί κι εγώ είμαι σε δύσκολη κατάσταση στο νοσοκομείο. Μη γράψετε πολλές κακίες και ανακρίβειες αν μπορείτε. Αυτά πονάνε πολύ. Στο κανάλι Ροζίτα Σώκου στο youtube θα βρείτε ενδιαφέρον και χρήσιμο υλικό.

Ιρένε Μαραντέι

Σημείωση: Μη με παιρνετε τηλέφωνο και μη στέλνετε μηνύματα. Δεν μπορώ να απαντήσω.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share