Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός - Νίκη Κεραμέως: Έσπευσε να εμβολιάσει τον 5,5 ετών γιο της

Η υπουργός Παιδείας έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από ανάρτησή της

15 Δεκεμβρίου 2021 15:59
Κορωνοϊός - Νίκη Κεραμέως: Έσπευσε να εμβολιάσει τον 5,5 ετών γιο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρεμιέρα σήμερα (15/12) για τους εμβολιασμούς των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών στην Ελλάδα και αρκετοί γονείς έσπευσαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του κορωνοϊού. Μία από αυτούς ήταν και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία πήγε τον μικρό γιο της στο νοσοκομείο για να εμβολιαστεί.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα έχει παραλάβει περίπου 60.000 δόσεις παιδικών εμβολίων των εταιρειών Pfizer/BioNTec, ενώ ήδη έχουν κλειστεί περίπου 31.000 ραντεβού για παιδιά 5 έως 11 ετών. Η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο στον γιο της στο νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία.

νικη-κεραμεωσ

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Twitter σε μια προσπάθεια να πείσει τους γονείς να προχωρήσουν σε εμβολιασμό τους ώστε να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία:

«Σήμερα ο Λουκάς μας, 5,5 ετών, εμβολιάστηκε. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό το μοναδικό δώρο της επιστήμης, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο και στα μικρά μας παιδιά, τα θωρακίζει και τους επιτρέπει να ζουν την αγαπημένη τους καθημερινότητα με μεγαλύτερη ασφάλεια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share