Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Στην Βουλή έφερε ο Τσακαλώτος το "revenge porn"

Το θέμα ίσως πάρει πλέον και πολιτικές διαστάσεις

14 Δεκεμβρίου 2021 23:05
Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Στην Βουλή έφερε ο Τσακαλώτος το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέχρι τη Βουλή έφτασε η υπόθεση με τη δημοσίευση βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο, να ζητά να υπάρξει ομόθυμη καταδίκη αλλά και ληφθούν πολύ σοβαρά τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της συζήτησης του προϋπολογισμού ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε να λάβει τον λόγο για να προχωρήσει σε μια μικρή παρέμβαση. Πρόθεσή του ήταν να μιλήσει για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

τσακαλωτοσ-βουλη

«Είναι σοβαρό ζήτημα η εκδικητική πορνογραφίας! Πρόκειται για κακοποίηση των γυναικών, οτιδήποτε γίνεται χωρίς τη συναίνεση τους είναι κακοποίηση», είπε αρχικά ο κ. Τσακαλώτος και κάλεσε τους βουλευτές να βρεθούν δίπλα στα θύματα.

«Να είμαστε δίπλα τους δεν έχουν τίποτα να ντραπούν. Να είμαστε στο πλευρό τους, και να ντρέπονται αυτοί κάνουν αυτές τις αναρτήσεις! Σε μια χώρα που γίνεται μια γυναικοκτονία κάθε μέρα, θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά τα ζητήματα αυτά», προσέθεσε με νόημα.

σταθησ-παναγιωτοπουλοσ

Τον λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης που καθόταν εκείνη τη στιγμή στην έδρα, τονίζοντας ότι θα υπάρξει ομόφωνη καταδίκη για τέτοια ζητήματα, αλλά όχι τη στιγμή της συζήτησης του προϋπολογισμού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share