Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θάνατος 54χρονης από κορωνοϊό: Ύποπτος για δυο κακουργήματα ο αρνητής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης - Στον Εισαγγελέα και ο σύζυγός της

Ενώπιον του Εισαγγελέα οι δύο άνδρες για τον θάνατο της ανεμβολίαστης 54χρονης στον "Ευαγγελισμό"

14 Δεκεμβρίου 2021 19:11
Θάνατος 54χρονης από κορωνοϊό: Ύποπτος για δυο κακουργήματα ο αρνητής δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης - Στον Εισαγγελέα και ο σύζυγός της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης δυο κακουργημάτων κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα, ο δικηγόρος, Νίκος Αντωνιάδης, αρνητής της πανδημίας του κορωνοϊού και των εμβολίων.

Ο δικηγόρος κλήθηκε για εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην εισαγγελία για την υπόθεση του θανάτου μη εμβολιασμένης 54χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Θυμίζουμε πως ο ίδιος είχε συλληφθεί πρόσφατα για διασπορά "fake news".

αρνητησ-δικηγοροσ

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη –έχει ως αντικείμενο να διακριβώσει αν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς – κλήθηκαν και κατέθεσαν γιατροί, οι οποίοι περιέγραψαν στον εισαγγελέα όλα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες μέρες που η ασθενής αρνούνταν επίμονα τη διασωλήνωση.

Κακουργήματα συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και συνέργειας στην παραβίαση μέτρων για τον κορωνοϊό
Έτσι, μετά τις καταθέσεις των γιατρών ο εισαγγελέας κάλεσε τον δικηγόρο να δώσει εξηγήσεις για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ακόμη, ο δικηγόρος κλήθηκε για εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Επιπλέον, ο εισαγγελέας κάλεσε για ανωμοτί εξηγήσεις ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων και τον σύζυγο 54χρονης.

αρνητησ-δικηγοροσ

Εν τω μεταξύ, ο αρνητής δικηγόρος, έχει καταθέσει στην εισαγγελία Εφετών Αθηνών, προσφυγή προκειμένου να μην δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, για το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη έπειτα από δίωξη που του ασκήθηκε. Στην προσφυγή του ο κατηγορούμενος φέρεται να επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του περί σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά της κορωνοϊου.

Η προσφυγή του κατηγορούμενου εξετάζεται από αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος άμεσα θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share