Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης

Η τελευταία συγκλονιστική του ανάρτηση

14 Δεκεμβρίου 2021 13:19
Πέθανε από κορωνοϊό ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ είναι το κλίμα στο Αγρίνιο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού δικηγόρου Δημήτρη Τσιμπούκη από κορωνοϊό. Σε ηλικία 62 ετών έχασε τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή διασωληνωμένος επί 15 ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ήταν εμβολιασμένος και αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.

Ο ίδιος μάλιστα είχε προκαλέσει συγκίνηση στην πόλη με δραματική ανάρτηση στις 30 Νοεμβρίου. «Ο covid φαίνεται ότι με νικάει. Διασωληνώνομαι και μπαίνω εντατική. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» είχε γράψει.

Ο θάνατος του προκαλεί μεγάλο πένθος στο νομικό κόσμο της πόλης και σε όλη την τοπική κοινωνία καθώς πέραν από κορυφαίος δικηγόρος ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και δραστήριος. Ο Δημήτρης Τσιμπούκης ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Ελένη Μιχοπούλου και πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και της Σταυρούλας-Βαρβάρα, επίσης δικηγόρων.

Πέθανε ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 15/12/2021, στις 15:00 στον Ι.Ν.Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Καπερνέκας σε ηλικία 73 ετών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share