Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Πήλιο: Άγριος βασανισμός σκύλου – Τον κρέμασαν σε δάσος

Σκληρές εικόνες!

13 Δεκεμβρίου 2021 21:19
Πήλιο: Άγριος βασανισμός σκύλου – Τον κρέμασαν σε δάσος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήλιο: Ένας κάτοικος της Ζαγοράς που πήγε στο δάσος για να κόψει ξύλα, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Σε ένα δέντρο κάποιοι είχαν κρεμάσει ένα άσπρο σκυλάκι με καφέ αυτιά. Το σκυλί ήταν άγρια βασανισμένο, ακρωτηριασμένο και ο άνθρωπος μόλις που πρόλαβε να κόψει το σχοινί και να βγάλει τη θηλιά.

Τα πίσω πόδια του που κρεμόντουσαν αλλά και τα γεννητικά του όργανα είχαν κατασπαραχτεί από κάποιο άγριο ζώο. Το σκυλάκι σφάδαζε από τους πόνους και μόλις λύθηκε άρχισε να τρέχει μέσα στο δάσος παρά την άθλια σωματική κατάσταση που βρισκόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε και ελευθέρωσε το σκυλί, το γνώριζε όσο και τον ιδιοκτήτη του. Όμως δεν προχώρησε σε καταγγελία καθώς όπως υποστήριξε όσες φορές απευθυνόταν στην αστυνομία για αδικήματα σε βάρος ζώων εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Σκληρή ανάρτηση

Η Έρη Ζιάκα πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Φιλόζωοι Ανατολικού Πηλίου», γνωστοποίησε το περιστατικό με τη σκληρή ανάρτηση που έκανε στο facebook: «Δεν πίστευα ότι συμβαίνει έξω από την πόρτα μου αλλά να… Έχω δώσει τη ζωή μου και τι…??? Δεν έχω λόγια πια…Δεν ξέρω αν πρέπει να ουρλιάξω να κλάψω η να καταραστω… Ένα ξέρω θα σε βρω ….Έτσι θέλετε να κάνετε διάσημο τον τόπο σας;;; Έτσι θα γίνει…Παρακαλώ μια κοινοποίηση…»

Δεν πίστευα ότι συμβαίνει έξω από την πόρτα μου αλλά να... Έχω δώσει τη ζωή μου και τι...??? Δεν έχω λόγια πια...Δεν...

Posted by Έρη Ζιάκα on Sunday, December 12, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share