Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρούσι: 84χρονος έπεσε από μπαλκόνι – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα

13 Δεκεμβρίου 2021 12:29
Μαρούσι: 84χρονος έπεσε από μπαλκόνι – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το μπαλκόνι του έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Μαρούσι, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες.

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, όπου ερευνούν τα αίτια της πτώσης του.

Απίστευτο περιστατικό στο Μαρούσι: Διαρρήκτες πετούσαν γλάστρες στα κεφάλια αστυνομικών

αστυνομια

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άντρας που σφηνώθηκε σε συρόμενη πόρτα

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη, μετά την είδηση ότι ένας άνδρας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που σφηνώθηκε σε συρόμενη πόρτα βρέθηκε νεκρός. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για το τραγικό γεγονός στη Λάρισα, όπου ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του από έκρηξη σε εργοστάσιο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, στην οδό Θερμαϊκού διερχόμενος πολίτης αντίκρισε ένα άτομο σφηνωμένο σε μεταλλική συρόμενη πόρτα που βρίσκεται στην είσοδο γνωστής φαρμακαποθήκης.

αστυνομια

Σοκαρισμένος κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε Πυροσβέστες.Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο άτυχος άνδρας, 34ων ετών ήταν ήδη νεκρός.Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία θα διερευνηθούν από τις Αρχές.

Θρήνος στο Λασίθι: Νεκρός 65χρονος κυνηγός

Νεκρός είναι ένας 65χρονος στη Νεάπολη στο Λασίθι που είχε πάει για κυνήγι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και με βάση το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τον εντόπισε ο φίλος του

αστυνομια

Ο 65χρονος έφυγε για το κυνήγι μ’ ένα φίλο του και κάποια στιγμή χωρίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα δεν απαντούσε στο φίλο του ο οποίος τρομαγμένος τον βρήκε αναίσθητο.

Ο φίλος του εκλιπόντος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία που πήγαν σύντομα στο σημείο, αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να διαπιστώσουν το θάνατο του κυνηγού.

Η σορός του 65χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share